Brandhome Boxing Team

Antwerps branding agency Brandhome blijft investeren in de jeugd van de Antwerp Boxing Academy. Brandhome foundation, de non-profit organisatie van het bureau, ondersteunt de club al jaren en wil die steun nu uitbreiden met de sponsoring van een professioneel- en amateurwedstrijdteam. Onder de naam Brandhome Boxing Team wil de boksclub, geleid door Renald De Vulder, internationaal doorbreken met profboksers als Yves Ngabu, Meriton Karaxha en Rafael Harutjunjan.

 

De Antwerp Boxing Academy is meer dan een boksclub. Ze haalt kansarme jongeren van de straat en leert hen waarden als incasserings- en doorzettingsvermogen en respect. Naast fysiek, worden deze jongeren ook mentaal sterker. Zo krijgt het zelfvertrouwen van deze jonge boksers een flinke boost. Nu wil Brandhome de meest beloftevolle atleten een extra duw in de rug geven met de oprichting van het Brandhome Boxing Team.

 

Via het internationaal netwerk van Brandhome, dat rijkt tot in het Midden-Oosten, krijgt het Brandhome Boxing Team groeikansen buiten België. Een mooi initiatief, vindt coach Renald De Vulder: “Het hoofddoel van de Antwerp Boxing Academy is om kansen en ontspanning te bieden aan jongeren die het moeilijk hebben. Maar er zit ook talent tussen. Ik ben erg blij dat we dankzij de steun van Brandhome met het Brandhome Boxing Team kunnen werken aan de internationale doorbraak van enkele boksers.”

 

Dat Brandhome een boksteam ondersteunt, is geen toeval. Er zijn veel gelijkenissen tussen de boks- en marketingwereld. Het is een harde business. Wanneer je klappen krijgt, moet je zo snel mogelijk overeind zien te komen. Brandhome sponsort het Antwerp Boxing Gala op 14 januari 2018. Daar kan je het vernieuwde Brandhome Boxing Team voor het eerst aan het werk zien. Meer info vind je op brandhome.com/boxing

 

Brandhome is een brand building agency dat werkt volgens een unieke en effectieve methodiek om merken te bouwen, de Brandhome method®. Het agency stelt zich onder andere tot doel om kennis over merken constant te vergroten.