Fegatilli wint TKO R5

Met heel veel professionalisme en maturiteit heeft onze officiële challanger voor de Europese Titel bij de super vedergewichten Ermano Fegatilli, gisteren te Luik de Slovaakse kampioen Scaba Toth geen schijn van kans gegeven. Daarmee heeft hij nogmaals laten zien dat hij samen met het ABA Team zal klaar zijn voor het grote werk in het najaar.

Met heel veel doordachte en perfecte stoten op het juiste moment werd het al snel duidelijk dat het niet de volle ronden zou duren. Echter toch niet overhaastig te werk gegaan, rustig blijven en de tegenstander slopen. Ermano bewees dat hij een zeer groot bokser is.

Verderwerken in de gym is de boodschap, nog één wedstrijd om alle puntjes op de I te plaatsen en we zullen klaar zijn om samen de EBU Titel naar Antwerpen te brengen.

FAC 5

Captain Jack bokst onbeslist

DSCN0758

Op dezelfde meeting heeft onze jeugdbokser Gashi Jack een meer dan verdienstelijke onbeslist gehaald tegen de 26 jarige Italiaan Mamadou met Congolese roots.

Na drie schitterende rondes met vuurwerk van beide kanten, was het terecht de kamp van de avond. Dikke proficiat Captain Jack.